2020. október 31. szombat
Farkas

TV2 GASZTRO
Zöldség curry kiskocka tésztával

Hozzávalók: 20 dkg U1 kiskocka tészta - 12 dkg sárgarépa - 12 dkg cukkíni - 3 dl kókusztej - 15 dkg paprika - 5 dkg póréhagyma - 2 dkg fokhagyma - U1 fűszerkeverék - U1 só, bors, curry, koriander - 1 dl U1 olivaolaj

A zöldségeket felkockázom, majd pirítom, fűszerezem és hozzá teszem a curryt. Lassan összefőzöm a kókusztejjel, a végén pedig megszórom a koriander levelekkel. A kockatésztát kifőzöm, majd tálalásnál összekeverem a raguval.

Egy személyre 27 gramm szénhidrát, GI 30

Korhatár: 12 év

2013. január 24. 17:32

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_zöldségétel   gasztro_diétás ételek   gasztro_vegetáriánus   gasztro_könnyű   gasztro_főétel   gasztro_egytálétel   gasztro_főzés   gasztro_tészta   gasztro_zöldségétel



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS