2020. október 31. szombat
Farkas

TV2 GASZTRO
Bögrés diós meggyragu

Hozzávalók: 20 dkg cukormentes meggybefőtt - 15 dkg U1 diókrém - 2 dl tej - 1 db tojás - 16 dkg U1 Norbi liszt - 5 dkg U1 vaj - 20 ml U1 kókuszzsír - U1 Zero cukor - U1 só, bors

A CUKROT A MEGGY LEVÉVEL VISSZAREDUKÁLOM ÉS BELETESZEM A MEGGYET, PÁR PERCIG FŐZÖM. ÖSSZEKEVEREM A LISZTET A DIÓKRÉMMEL, HOZZÁADOM A CUKROT MAJD A TEJET, A TOJÁST, ÉS ÖSSZEKEVEREM. A TEPSIT KIZSÍROZOM, KILISZTEZEM, ÉS BELEÖNTÖM A TÉSZTÁT. MAJD ADDIG SÜTÖM AMIG A TETEJE MEGBARNUL. A MEGGYRAGUVAL TÁLALOM.

1 adagban 14 gramm szénhidrát, GI 20

Korhatár: 12 év

2013. január 23. 17:34

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_közepes   gasztro_diétás ételek   gasztro_édes süti   gasztro_édesség   gasztro_nasi   gasztro_desszert   gasztro_gyümölcs   gasztro_sütés



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS