2020. október 31. szombat
Farkas

TV2 GASZTRO
Szalonnás csirkefelfújt

Hozzávalók: 80 dkg csirkemell - 10 dkg U1 Trappista sajt - 10 dkg U1 Norbi liszt - 2 db tojás - 2 dl tejföl - 20 dkg bacon - U1 só, bors

AZ ÖZGERINC FORMÁT KIBÉLELEM A SZALONNÁVAL. ÖSSZEKEVEREM A TOJÁST, A LISZTET,A SAJTOT, A TEJFÖLT, ÉS HOZZÁ TESZEM A KOCKÁRA VÁGOTT CSIRKÉT IS. FÜSZEREZEM MAJD BELEÖNTÖM A FORMÁNKBA ÉS 170 FOKON 40 PERCIG SÜTÖM, KIBORITOM A FORMÁBÓL ÉS SZELETELEM.

Egy adagban 8 gramm szénhidrát, GI 5

Korhatár: 12 év

2013. január 22. 17:34

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_sütés   gasztro_felfújt   gasztro_húsétel   gasztro_szárnyas   gasztro_főétel   gasztro_közepes



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS