2020. október 31. szombat
Farkas

TV2 GASZTRO
Bazsalikomos paradicsom medvehagymás pirítóssal

Hozzávalók 1 főre: 20 dkg paradicsom friss bazsalikom U1 só, bors U1 szénhidrátcsökkentett medvehagymás cipó 1 gerezd fokhagyma 0.5 dl olívaolaj

A paradicsomot apró kockára vágjuk, összekeverjük a friss bazsalikommal, sóval, borssal, olívaolajjal és a fokhagymával megdörzsölt pirítóson tálaljuk.

CH: 28 g GI: 20

Korhatár: 12 év

2013. január 18. 17:21

Címkék: rubint réka   schobert norbert   gasztronómia   gasztro_szendvics   gasztro_diétás ételek   gasztro_vegetáriánus   gasztro_könnyű   gasztro_piknik



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS