2020. október 31. szombat
Farkas

TV2 GASZTRO
Fahéjas xilit sorbet, pezsgővel ízesítve

Hozzávalók: - 8 dkg Friss szilva - 1 dl tejszín - 15 dkg Update1 Cukor - U1 Cinnamon Sweet Fahéjas xilit - 2 dl Update1 Pearl brut pezsgő - 3 dl Víz A friss szilvát leforrázzuk és a héját eltávolítjuk. Az így kapott gyümölcsvelőből krémet készítünk, (konyhai mixerrel) cukorral édesítjük, fahéjas xilittel és pearl brut pezsgővel ízesítjük valamint kevés vizet adunk hozzá. 20 percig állni hagyjuk. Ezt követően –18 Celsius fokon lefagyasztjuk és fagylalt gombócozóval tálaljuk. CH: 24 g GI: 30

Korhatár: 12 év

2013. január 11. 17:13

Címkék: rubint réka   schobert norbert   gasztronómia   gasztro_diétás ételek   gasztro_könnyű   gasztro_koktél   gasztro_édesség   gasztro_fagyi   gasztro_desszert



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS