2019. október 18. péntek
Lukács

TV2 GASZTRO
California Cobb saláta

Hozzávalók: 20 dkg U1 savósajt - 24 dkg U1 5 G cipó - 15 dkg jégsaláta - 15 dkg cikória - 15 dkg fejes saláta - 15 dkg paradicsom - 10 dkg bacon - 2 db főtt tojás - 5 dkg hagyma - 1 db avokádó - 2 dkg metélőhagyma - 5 ml borecet - 10 g U1 Zero - Worcester - 10 ml U1 mustár - 1 dl U1 olívaolaj - U1 só, bors A tojást megfőzöm, megpucolom és cikkekre vágom. A salátákat, az avokádót és a paradicsomot összevágom, majd egy tálba rakom. A pirított baconnal összekeverem. Az öntet worcester, mustár, zerocukor, olivaolaj, metélőhagyma, és borecet összekeverve. Az önetet a salátára locsolom, majd ráhalmozom a tojást és a morzsolt sajtot. Így tálalom. Egy adagban szénhidrát 16,5 gramm, GI 15

Korhatár: 12 év

2013. január 10. 17:23

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_saláta   gasztro_közepes   gasztro_zöldségétel   gasztro_diétás ételek



Kapcsolódó anyagok



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó