2020. október 31. szombat
Farkas

TV2 GASZTRO
Tejfölös-gombás csicsókaleves

Hozzávalók: 20 dkg csicsóka - 15 dkg gomba - 15 dkg póréhagyma - 5 dl tejföl - 5 dkg U1 kókuszzsír - 8 szelet U1 5 G cipó - 2 dkg snidling - U1 só Az apróra vágott póréhagymát lepirítom majd a pucolt csicsókát bele teszem és vízzel felengedem. Ízesítem sóval, kevés borssal majd puhára főzöm. A tejfölt hőkiegyenlítéssel hozzá keverem és össze turmixolom. A snidlinget apróra vágom. A kenyeret felkockázom sütőben mgpirítom, majd kevés zsiradékban a snidlingel összekeverem, tálalásnál a levesre tesszük. Egy adagban szénhidrát 22 gramm, GI 25

Korhatár: 12 év

2013. január 9. 17:27

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_leves   gasztro_diétás ételek   gasztro_könnyű   gasztro_zöldségétel   gasztro_vegetáriánus



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS