2020. október 31. szombat
Farkas

TV2 GASZTRO
Cserépedényben sült csirke zöldségekkel

Hozzávalók: 1 egész csirke (1,2 kg) - 20 dkg csicsóka - 20 dkg vöröshagyma - 15 dkg sárgarépa - 15 dkg zeller - 20 g petrezselyem - U1 só, bors - 10 ml U1 kókuszzsír - U1 Magic chicken fűszerkeverék Az egész csirkét megmosom és jól befűszerezem. A zöldségeket feldarabolom, a cserépedényt kikenem kókuszzsírral majd zöldségeket és a csirkét belehelyezem. 145 fokon készre sütöm. 1 adagban 15 gramm szénhidrát, GI 20

Korhatár: 12 év

2013. január 8. 17:16

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_szárnyas   gasztro_húsétel   gasztro_diétás ételek   gasztro_főétel   gasztro_közepes



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS