2020. október 31. szombat
Farkas

TV2 GASZTRO
Préseltrák-saláta

Hozzávalók: 30 dkg préselt rák - 1 db jégsaláta - 1 db rukkolasaláta - 10 dkg citrom - 20 dkg narancs - 5 dkg lime - 10 dkg póréhagyma - U1 kakukkfüves citromos fűszersó - 1 dl U1 olivaolaj - U1 só, bors A citromot, a narancsot és a lime-ot gerezdekre vágom. A salátát összetépkedem, a póréhagymát felszeletelem és a kettőt összekeverem. Majd fűszersózom, borsozom, és az olivaolajjal meglocsolom. A rákhúst felkockázom és egyben tálalom. 1 adagban 12,5 gramm, GI 10

Korhatár: 12 év

2013. január 7. 17:33

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_saláta   gasztro_könnyű   gasztro_halétel   gasztro_diétás ételek   gasztro_sütés nélküli étel



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS