2020. november 28. szombat
Stefánia

TV2 GASZTRO
Kenyérsaláta

Hozzávalók: 25 dkg U1 5 G cipó - 50 dkg paradicsom - 10 dkg lilahagyma - 15 dkg kígyóuborka - bazsalikom - 50 ml fehérborecet - 1 dl U1 olívaolaj - U1 olasz marinád - U1 só, bors A kenyeret kockára vágom, sütőben megpirítom. A paradicsomot és az uborkát kockákra vágom, a lilahagymát felszeletelem. Az olajat elkeverem az ecettel és a fűszerekkel. A bazsalikomot hozzátépkedem, majd összekeverem a salátát és a kenyeret. Végül állni hagyom egy órát. Egy adagban szénhidrát 8 gramm, GI 10

Korhatár: 12 év

2013. január 3. 17:34

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_diétás ételek   gasztro_könnyű   gasztro_zöldségétel   gasztro_vegetáriánus   gasztro_saláta



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS