2020. október 31. szombat
Farkas

TV2 GASZTRO
Gesztenyés-pudingos piskóta

Hozzávalók: 8 dkg U1 Norbi liszt - 4 dkg U1 Zero cukor - 4 dkg U1 kakaópor - 4 db tojás - 75 g U1 gesztenyepüré - 1 dl rum - 10 dkg U1 vaj - 20 dkg U1 Zéró - 20 dkg U1 vaj - 8 dkg U1 vaníliás pudingpor - 8 dkg U1 csokoládés pudingpor - 6 dl víz - 5 dkg U1 csokoládé Elkészítés: A 4 tojásból a hagyományos módon közepes nagyságú tepsiben ujjnyi vastag piskótát sütünk. Az őzgerinc formát zsírpapírral kibélelünk. A gesztenye masszát áttörjük, a rummal és a vajjal kikeverjük, majd az őzgerincformába simítjuk. A kétféle krémet 3-3 dl vízben sűrűre főzzük, majd mindkettőt hűlni hagyjuk, a puha vajat a cukorral elkeverjük és kettéosztva a krémekhez keverjük. Egy szeletben a szénhidrát 17 gramm, GI: 25

Korhatár: 12 év

2013. január 2. 17:39

Címkék: rubint réka   schobert norbert   gasztronómia   gasztro_desszert   gasztro_sütés   gasztro_édes süti   gasztro_közepes   gasztro_diétás ételek



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS