2020. október 21. szerda
Orsolya

TV2 GASZTRO
Ünnepi halétel Sági Szilárd módra

Különleges ünnepi halételt készít a Mokkában Sági Szilárd. A bő olajban megsütött cápaharcsa filét brokkolipürével fogja tálalni. A gasztrokibic elárulta, ha elrontjuk a halat, mert szétesik sütés közben, akkor sem kell megijedni. A brokkolipürét hígítsuk fel, így készítsünk belőle egy finom levest, aminek a tetejére halmozhatjuk a finom haldarabkákat…

Korhatár: 12 év

2012. december 18. 10:48

Címkék: mokka_konyha   karácsony   sági szilárd   hal   ünnep   gasztro_leves   gasztro_halétel   gasztro_főétel   gasztro_nehéz



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS