2020. október 31. szombat
Farkas

TV2 GASZTRO
Vargabéles

Hozzávalók: 250 g túró - 125 g tejföl - 80 g U1 vaj - 20 g U1 Zero - 4 tojás - 40 g U1 Zero - U1 Vanilla Sweet - 1 citrom héja - 2 db réteslap - 10 dkg U1 cérnametélt A vajat a kevesebb mennyiségű Zeroval és az ízesítőkkel kihabosítom, majd belerakom a kifőtt cérnametéltet, a tojássárgáját, és a túrót, ezután a tejfölt. A fehérjét a maradék Zéróval habbá verem és lazán belekeverem a túrós alapba. A formát kibélelem réteslappal és ezt a masszát beletöltöm. 170 fokon addig sütőm, míg szép barna színe lesz, és egybe mozog az egész massza. Ch: 23 g GI: 25

Korhatár: 12 év

2012. november 27. 17:21

Címkék: rubint réka   gasztronómia   gasztro_desszert   gasztro_édesség   gasztro_édes süti   gasztro_diétás ételek   gasztro_könnyű



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS