2020. november 28. szombat
Stefánia

TV2 GASZTRO
Angus hátszín steak mustáros zöldbors mártással, grillezett zöldségekkel

Hozzávalók: - 80 ml U1 Szűz olíva olaj - 10 dkg U1 Mustár - 20 g U1 Liszt - 4 dl Marhahús alaplé - 4 dkg Zöldbors - 2 dl Tejszín - 4 dkg update1 Vaj - 0.8kg Angus hátszín - U1 Füstös BBQ fűszer - 60 dkg Kerti zöldségek - U1 Általános grill fűszer A serpenyőbe kevés szűz olíva olajat teszünk, majd a mustárt lepirítjuk. Kevés liszttel meghintjük, elkeverjük és marhahús alaplével felöntjük. Hozzáadjuk a „zöld” zöldborsot és lassan főzzük. Amikor felpuhult a zöldbors, akkor tejszínnel dúsítjuk, vajjal montírozzuk. A friss angus hátszínszeletet füstös BBQ fűszerrel fűszerezzük és 180 Celsius fokos vaslapon médiumra sütjük. Ez idő közben a friss előkészített zöldségeket általános grill fűszerrel fűszerezzük és vaslapon grillezzük, majd tányérra helyezzük. A sült hátszínt felszeleteljük és a bársonyos-zöldborsos mustármártással a grillezett zöldségekhez tálaljuk. CH: 6 g GI: 15

Korhatár: 12 év

2012. október 24. 17:25

Címkék: schobert norbert   gasztronómia   gasztro_nehéz   gasztro_húsétel   gasztro_sütés   gasztro_főétel   gasztro_grill



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS