2020. október 21. szerda
Orsolya

TV2 GASZTRO
Sült pecsenye kacsamell, fügesalátával

Hozzávalók: - 2 dl U1 Modenai balzsam ecet - U1 Cinnamon Sweet - 4db Friss narancs - 4db Pecsenye kacsamell - 4db Szál rozmaring - 80 ml U1 Szűz olíva olaj - 1 dl Friss narancslé - 60 ml Narancs szörp - 16 dkg Jégsaláta - 16 dkg Mesculin - 10 dkg Radiccio - 8db Friss füge A modenai balzsamecetet ízesítjük édes fahéjjal, friss narancslével, frissen húzott narancshéjjal. Lassú tűzön a felére redukáljuk és szobahőmérsékletűre hűtjük. Ez idő közben a fiatal kacsamellet a beirdalt bőrén elősütjük, friss rozmaringgal ízesítjük, majd rosé-ra sütjük. Tálalásig pihentetjük. A saláta dresszinget elkészítjük, kevés szűz olíva olajat friss narancslével, kevés narancsszörppel egyneműsítjük. A válogatott darabolt salátákat a szeletelt friss fügékkel és a dresszinggel összekeverjük, tányérra helyezzük. A rosé-ra sült fiatal kacsamellet felszeletelve a saláta mellé tesszük és a narancsos balzsammal ízlésesen áthúzzuk. CH: 15 g GI: 30

Korhatár: 12 év

2012. október 15. 17:30

Címkék: schobert norbert   rubint réka   gasztronómia   gasztro_nehéz   gasztro_főétel   gasztro_sütés   gasztro_húsétel   gasztro_szárnyas



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS