2020. október 21. szerda
Orsolya

TV2 GASZTRO
Új-zélandi bárány csülök mustáros sörpáccal sütve, savanyúsággal

Hozzávalók: - 2üveg U1 sör - 16db Fokhagymagerezd - 8db Babérlevél - 4db Rozmaring - 4db New Zélandi báránycsülök - 1kg Mangalicazsír - U1 Általános grillfűszer - 0.5kg U1 Ecetes vegyes savanyúság A mustárt kikeverjük update sörrel, adunkk hozzá fokhagyma gerezdeket, babérlevelet, rozmaringot. Az előkészített Új-zélandi báránycsülköket bekenjük a páccal és 24 órára a hűtőbe tesszük. Ezt követően kivesszük a báránycsülköket a pácból és olvasztott mangalica zsírba fektetjük.120 Celsius fokon 2óráig hőkezeljük. Kivéve a mangalica zsiradékból lecsepegtetjük, általános grillfűszerrel bedörzsöljük és 180 Celsius fokos vaslapon pirosra sütjük, azonnal tálaljuk. Ecetes vegyes savanyúságot kínálunk mellé. CH: 5 g GI: 5

Korhatár: 12 év

2012. október 9. 17:45

Címkék: gasztronómia   schobert norbert   gasztro_nehéz   gasztro_főétel   gasztro_sütés   gasztro_húsétel



Kapcsolódó anyagok




© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS