2017. május 28. vasárnap
Emil, Csanád

Belépés


TV2 GASZTRO
Profiterol gesztenyés vanília pudinggal töltve, olvasztott étcsokoládéba mártva

Hozzávalók: - 12db fánk tészta: - 10 dkg Vaj - 10 dkg U1 Liszt - 1,2 dl Víz - 4db Tojás - 4 dl U1 Vanília puding - 10 dkg U1 Cukor - 2 dl Tejszín-hab - 2 dkg U1 Gesztenyepüré - 2 dkg U1 Csokoládé Elkészítjük az égetett tésztát. Elkészítjük a vanília pudingot, amelyhez hozzá adjuk az áttört, cukrozott, tejszínnel lágyított gesztenyepürét. Összekeverjük úgy, hogy egyneműek legyenek, ekkor habzsákba helyezzük a vaníliás gesztenyepürét és betöltjük az apró tésztafánkokat. Ezt követően vízgőz felett olvasztott csokoládéba mártjuk a töltött profiterolokat és azonnal tálaljuk. CH: 40 g GI: 30

Korhatár: 12 év

2012. október 8. 17:45

Címkék: schobert norbert   rubint réka   gasztronómia   gasztro_közepes   gasztro_desszert   gasztro_édesség   gasztro_sütés nélküli étel



Kapcsolódó anyagok

Marton Adrienn egy elegáns finomságot készített az Ízes élet konyhájában: a fehérborban párolt lazacfilét meleg póréhagymaágyon tálalta, amihez... tovább



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
A tv2.hu felületén megjelenő illusztrációk egy részének forrása: Europress fotóügynökség
Powered by Neoport Core CMS


Belépés
 
Regisztráció
Elfelejtett jelszó