Időjárás-
előrejelzés
2020. szeptember 29. kedd
Mihály
VIDEÓK TELJES ADÁSOK EXTRÁK SZEREPLŐK GALÉRIA A MŰSORRÓL
VIDEÓK TELJES ADÁSOK EXTRÁK SZEREPLŐK GALÉRIA A MŰSORRÓL

ÖSSZEZÁRVA FRIDERIKUSSZAL
ÖSSZES VIDEÓ

Összezárva Friderikusszal - Varnus Xavér - 2. rész

Szüleivel való kapcsolatáról, gyermekkoráról és saját gyermekeihez fűződő viszonyáról mesélt az orgonaművész.

Extra videó: Hiába tanította Tóth Gabi Friderikuszt énekelni?

Hogy volt-e hatása az énekesnő Sándornak adott gyorstalpaló énekleckéjének, azt most Te is eldöntheted, ha elindítod a videót. Az orgonánál: Varnus Xavér.

Xavér jót kacarászott Sándor zenei tálentumán

Friderikusz bátran vágott neki a játéknak, amelyekben akkordokat kellett hangokra bontania. Xavér orgonzázni tudta a különbséget a valóság és a Sándor által énekelt hangok között.

Ebből él valójában Xavér Varnus

Az orgonaművész több pénzt csinált az évtizedek alatt, mint amennyire szüksége van. Hogy mivel keresi a legtöbb pénzt, az a videóból kiderül!

Varnus Xavér nem egy átfingott melegítőben ül a lábos mellé

Az orgonaművész hosszasan és rendkívül szemléletesen fejtette ki Sándornak, nem ismer tréfát az asztalnál, kínosan ügyel arra, hogy megadja a módját az étkezésnek.

Kárász Robi meg tudná mutatni a valós arcát?

A műsorvezető elmesélte, hogy párjával nézte az Összezárva Friderikusszal című műsort, amelynek Tóth Gabi volt az első vendége. Az énekesnő megdöbbentően őszintén vallott múltjáról, ennek kapcsán ...

Tóth Gabi:˝Volt, amit megbántam...˝

A Sztárban sztár versenyzője, Tóth Gabi Friderikusz Sándor vendége volt az Összezárva Friderikusszal című műsorban, ahol keresetlen őszinteséggel beszélt magánéletéről. Utólag elmesélte, hogy azért ...

Tóth Gabi ébredés után:˝az oroszlán is sírva enne meg˝

Az énekesnő ébredés utáni fizimiskáját véleményezte így, de Sándor sietett megnyugtatni: minden ember így kezdi a napot, kivéve Medveczky Ilonát.

SZAVAZZ!

Te vállalnál 24 órát Összezárva Friderikusszal?

Igen

Nem© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS