Időjárás-
előrejelzés
2019. szeptember 16. hétfő
Edit
VIDEÓK TELJES ADÁSOK EXTRÁK SZEREPLŐK GALÉRIA A MŰSORRÓL
VIDEÓK TELJES ADÁSOK EXTRÁK SZEREPLŐK GALÉRIA A MŰSORRÓL
ÖSSZEZÁRVA FRIDERIKUSSZAL

Összezárva Friderikusszal - Alekosz

A május 31-i adásban Friderikusz Sándor Nagy Alekosszal tölt el 24 órát.

ALEKOSZ AZ ÖSSZEZÁRVA FRIDERIKUSSZAL CÍMŰ MŰSORBAN - KATTINTS!
alekosz.jpg
Alekoszt egykor a valóságshow-k királyának tartották – a korábban biztonsági őrként dolgozó fiatalember televíziós karrierje 2011-ben indult be, miután 165 napot töltött el egy reality műsorban. Az ÖsszeEsküvők rezidenciájára már sztárként érkezett édesanyjával, Vája asszonnyal, hogy együtt találják meg Alekosz jövendőbelijét. Bár a műsor nyomán nem lépett frigyre egyetlen menyasszony-jelölttel sem, számos titkot megtudhattak róla a nézők. Kiderült, hogy a pálinka, a mulatós zene, a gasztronómiai ételek megszállottja és fejből idézi a Ben Hur című film minden egyes mondatát.

Alekosz időnként különleges videókkal is meglepi rajongóit: hol arról forgat, hogyan kell az alsógatyát helyesen viselni, hol Rambóként kúszik-mászik a szőnyegen, hol a We are the World című dal magyar változatával akarja megszerettetni az amerikaiakkal a magyar nyelvet.

2015-ben újévi beszédet intézett az ország népéhez, nagy álma, hogy a következő köszöntőt a Sándor-palotában vehesse fel.

Korhatár: 12 év

2015. május 27. 11:32

Címkék: friderikusz sándor   alekoszSZAVAZZ!

Te vállalnál 24 órát Összezárva Friderikusszal?

Igen

Nem


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS