MOZAIK
Cuki: Sági Szilárd ikrei már önállóan takarítanak

A gasztrokibic egy végtelenül cuki videót osztott meg Facebook oldalán alig egyéves önállóan takarító ikreiről.A nézők együtt örülhettek Sági Szilárdékkal, amikor kiderült, ikreket várnak. A gasztrokibic és párja, Szilvia régóta próbálkoztak, hogy babájuk legyen, végül mesterséges megtermékenyítéssel sikerült valóra váltani álmukat. A TV2 kamerái végig követték életük ezen fontos szakaszát.

Az Aktívban láthattátok először az ikreket,akik a vártnál korábban jöttek, így néhány napra inkubátorba kerültek. Szilárd és Szilvi a két fiút csak 10 nap után vihették haza.

Legutóbb a Babavilágban láthattátok a cseperedő ikereket, ahol Szillárd arról is beszélt, hogy szeretnének-e harmadik gyereket

Sági Szabolcs és ifjabb Sági Szilárd még csak alig tíz hónaposak, már önállóan takarítanak. Nézd meg, hogyan kapcsolták be szüleik automata-porszívóját, és csodálkoztak rá a zúgó masinára.

 

Sokan kérdezik mekkorák! Már takarítanak!

Posted by Sági Szilárd on Thursday, November 5, 2015

Címkék: cuki   sági szilárd

2015. november 5. 14:45

 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS