MOZAIK
Debreczeni Zita és Iszak Eszti divattippje fesztiválra!

Debreczeni Zita az etno mintákra, Cserpes Laura a visszafogottan elegáns megjelenésre, Vajna Timi a kényelmes, sportos ruhákra és Iszak Eszti az indiános bájra esküszik, ha fesztiválról van szó. Te melyik sztár stílusát próbálnád ki?

Cserpes Laura nőies szettet választott kalappal. A klasszikus összeállítást egy különleges, feltűnő nyaklánccal és napszemüveggel dobta fel.

 
Fotó: Facebook/Cserpes Laura

Iszak Eszti modern kori indiánként hódított. A farmersorhoz lenge mellényt és többsoros, aranyszínű nyakláncot választott.

 
Fotó: Facebook/Iszak Eszti

Debreczeni Zita többféle szettben is megmutatta magát, de a trendi, etnomintás poncsó úgy tűnik alapdarab nála. A divatos ruhadarabbal lenge öltözetedet Te is egycsapásra átalakíthatod a fesztivál hűvösebb éjszakáira.

Fotó: Facebook/Debreczeni Zita

Vajna Timi és Nagy Nikoletta az egyszerű, de nagyszerűre esküszik. Sportos fehér trikót és farmersortot választottak, de azért a letisztult összeállítást megbolondították egy-egy színes virágkoszorúval.

 
Fotó: Facebook/ Vajna Tímea

 Az Aktív stábja is utánajárt annak, mi a legnépszerűbb trend az idei fesztiválokon!


Címkék: cserpes laura   debreczeni zita   fesztivál   iszak eszter   mozaik   vajna tímea

2015. július 7. 15:20

 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS