CSAJOS TARTALMAK
A FEM3 is levetíti Vajnáék szépségversenyét

Vajna Tímea elárulta, aki lemaradt a szépségverseny közvetítéséről, hamarosan a FEM3 csatornán is visszanézheti a rendezvényt.

Kelemen Henrietta nyerte meg az Andy Vajna és felesége által szervezetett szépségversenyt. Vajna Tímea elmondta, csak pozitív visszajelzést kaptak, és szerinte valóban jól sikerült a rendezvény. A világverseny Floridában lesz, így Timi már most erre szeretné felkészíteni a fiatal szépséget. Nem titkolt célja, hogy a világversenyt is Magyarországra szeretné hozni. Vajna Timi elmondta, Henriettát ügynököknek mutatja be Amerikában, itthon pedig több jótékonysági rendezvényen is részt vesz majd. Henrietta elmondta, szülei mindenben támogatják és nagyon büszkék rá.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: andy vajna   szépségverseny   vajna tímea

2014. szeptember 19. 10:57Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS