CSAJOS TARTALMAK
Cinthya folytatná kapcsolatát Varga Viktorral?

Cinthya még mindig szereti az énekest, és úgy véli, ha Viktor dolgozna a hibáin, még lehetne folytatása közös életüknek...Szakított Cinthya Dictator és Varga Viktor. Kapcsolatuk mindig viharos volt, de szerelmük szenvedélyességét soha senki nem vonta kétségbe. Viktor már elköltözött otthonról, és úgy tűnik, végleges a szakítás, Cinthya azt írta ki közösségi oldalára, hogy még mindig ugyanannyira szerelmes Viktorba, mint a kapcsolat elején. Cinthya Dictator szerint, hiába szereti az énekest, nem működik a kapcsolatuk. Cinthya elismerte, sokszor volt erőszakos Viktorral, és az utóbbi időben túl sokat foglalkozott magával. A lány próbált javítani gyengeségein, de ugyanezt Viktoron nem látta. Cinthya azért küzdött, hogy párja büszke legyen rá, de ezt már nem bírta tovább.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: cinthya dictator   párkapcsolat   varga viktor

2014. szeptember 15. 16:06Kapcsolódó anyagok
Fald Fel! - 2021.01.16.
Nézd újra a Fald Fel! legutóbbi adását!
tovább
Shopping királynők - hétköznap 12.40
Műsorajánló - Shopping királynők: hétköznap délutánonként a FEM3-on!
tovább
A nagy házalakítás - hétköznap 23.00
Műsorajánló - A nagy házalakítás: hétköznap esténként a FEM3-on!
tovább
Én is tükörbe nézek - hétköznap 12.05
Műsorajánló - Én is tükörbe nézek: hétköznap délutánonként a FEM3-on!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS