CSAJOS TARTALMAK
Nánásinak nagyobb kihívás lett volna egy aktfotózás

A sztárfotósnak régi álma vált valóra azzal, hogy Hugh Hefner feleségéről készíthetett kampány fotókat, bár egy aktfotózás nagyobb szakmai kihívással járt volna.Nánási Pál egy fotózás kapcsán betekintést nyerhetett a sokak által irigyelt Hefner-villa életébe. A nyolcvannyolc éves magazin mogul huszonnyolc éves feleségéről is készíthetett egy exkluzív fotósorozatot. A fotós elmondta, ugyan nem voltak biztonsági őrök, de a nő ügynöke végig irányította őket, hogy hova mehetnek. Hugh Hefner állítólag azért nem ment le bemutatkozni, mert előző este egy bulin vett részt. Nánási Pál szerint mindenképp elismerés volt a fotózás, hiszen már régóta dolgozik a magazinnál. A képsorozat szakmailag nem volt akkora kihívás, mintha aktképeket kellett volna csinálnia.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: fotózás   hugh hefner   nánási pál

2014. szeptember 3. 12:23Kapcsolódó anyagok
Ördög Nóra nyilatkozott Vencel érkezéséről
Nánási Vencel 2014. augusztus 3-án született, 3350 grammal és 57 centivel. Nóri elmondta, kisfia nagyon gyorsan, egy órával a kórházba érkezésen belül megérkezett.
tovább
Mihalik Enikő már az esküvőre készül
A híres modell már a fellépőt is kinézte esküvőjére, bár állítása szerint erre kell még várni pár évet. Kiszemeltjét azonban már nem szívesen ereszti el...
tovább
Mihalik Enikő úgy érzi, megtalálta az igazit
Mihalik Enikő úgy érzi, megtalálta azt, akivel majd az egész életét leélheti. A modell már a családjának is bemutatta focista szerelmét, Mathiast.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS