CSAJOS TARTALMAK
Völgyesi Gabi: veszélyesek a nagyszülők

Hozzátette, ezt csak az anyai szív mondatja vele és nem szabad ezt a nagyszülőknek sértésnek venni.Sok a veszélyes gyermekjáték a piacon. A kicsi, de erős mágnesek jelenthetik a legnagyobb kockázatot, mert ezeket könnyen lenyelhetik a gyerekek. A Mokka vendégei a témában Fülöp Zsuzsanna, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője, Bartalis-Fodor Ede, a Mechanikai és Villamos Laboratórium villamosmérnöke és Völgyesi Gabi, a Unique együttes énekesnője voltak. A szakértők felhívták a figyelmet arra, hogy ha egynél több mágneses tárgy kerül a szervezetbe, akkor azok a bélfalon keresztül is vonzhatják egymást és bélperforációt, vagy akár halálos kimenetelű sérülést is okozhatnak. Völgyesi Gabi kínosan odafigyel arra, hogy gyerekei milyen játékokkal játszanak. Elmondása szerint az is veszélyforrást jelenthet, ha nagyszülőkre bízzák a csemetéket. Hozzátette, ezt csak az anyai szív mondatja vele és nem szabad ezt a nagyszülőknek sértésnek venni.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: gyerek   játék   völgyesi gabi

2014. szeptember 3. 12:22Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS