CSAJOS TARTALMAK
Berki Krisztián a női témákra is felkészült

Czippán Anett és Berki Krisztián a FEM3Café kezdése előtti percekben a Mokka stúdiójában beszélt arról, hogyan készültek az adásra.A műsorvezetők a FEM3Café hétfői adásából hoztak ízelítőt. A női témákban is bővelkedő műsorban Berki Krisztián is otthonosan érzi magát, elmondta, sokat készült az adásra. Czippán Anett édesanyja segítségét kérte, hogy kisfia is időben beérjen az oviba. Krisztián, pedig kislányát a stúdióba is magával vitte, akivel együtt fognak táncolni a műsorban.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: berki krisztián   czippán anett   műsor

2014. szeptember 1. 11:12Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS