CSAJOS TARTALMAK
A reggeli kihagyása súlyos következményekkel járhat

A szakértők óva intenek a reggelizés kihagyásától.

A Mokka vendégei Wessely Márta, gasztroblogger és Dusa Fanny, dietetikus voltak, akik a reggelizés fontosságáról beszéltek, és arról, hogy mit érdemes reggelire fogyasztani. A reggelizés elmulasztása lelassíthatja az anyagcserét. Viszont, gyorsabban pörög az anyagcsere, ha legalább naponta háromszor étkezünk. Azt is elmondták, hogy egy nagy pohár limonádé vagy gyömbéres víz elfogyasztása minden reggel jótékonyan hozzájárulhat az emésztésünk megfelelő működéséhez.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: életmód   reggeli   táplálkozás

2014. augusztus 29. 14:25Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS