CSAJOS TARTALMAK
Pál Dénes szeretne egy rockénekes bőrébe bújni

Az énekes már teljes gőzzel készül a Sztárban sztár szeptember 7-i első adására.

A Mokka vendége Pál Dénes volt, aki először nagyon örült a felkérésnek, de egy kicsit meg is ijedt a feladattól. Dénes szerint ez a műsor jó lehetőség arra, hogy más oldalait is megmutassa a közönségnek, mint amit már megszoktak tőle. Dénes szerint őt lírainak ismerik, de most van lehetősége például egy rockénekes bőrébe bújni. Véleménye szerint ez kihívás, és nagy nehézség is, hogy most más karakter lesz. Dénes mindenképpen szeretne egyszer egy rockénekest megformálni, de a női karaktert egyelőre érdekesnek érzi. Az énekes rossznak érzi magát esélylatolgatásban, és úgy gondolja, hogy ő inkább magával van elfoglalva, a saját feladataira koncentrál. Dénes már készül a megmérettetésre, sok féle karaktert begyakorol. Dénes szerint sok múlik a maszkmestereken is, ő pedig szeret a részletekkel foglalkozni. Bereczki Zoltán, az előző Sztárban sztár győztes, a szeptember 7-én induló műsorban ezúttal zsűritag lesz.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: bereczki zoltán   csajos tartalmak   műsor   pál dénes   rock   sztárban sztár   zsűri

2014. augusztus 28. 14:36Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS