CSAJOS TARTALMAK
Toncsi: a politikában ˝férfiak hadakoznak egymással˝

A egykori modell politikai babérokra tör, képviselőjelölt lett a Fidesz színeiben.

Bálint Antóniát Harrach Péter kérte fel a XIII. kerületi önkormányzat egyik képviselőjelölti posztjára. Antónia kemény küzdelemre számít a hagyományosan MSZP párti kerületben. Elmondta, hogy ő mindössze az embereknek szeretne segíteni és a nagypolitikában nem kíván részt venni. Úgy gondolja, hogy ott csak a férfiak hadakoznak egymással. Tudja, hogy az ismertsége önmagában nagyon kevés lesz, de mindent meg fog tenni megválasztása érdekében.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: bálint antónia   csajos tartalmak   képviselő   önkormányzati választás

2014. augusztus 28. 14:36Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS