CSAJOS TARTALMAK
Fábián Anita kislánya nem várhatja meg édesanyját

Ősztől a kislánynak aludnia kell, mire édesanyja hazaér a színházból, mivel másnap reggel várja az iskola.

Hétfőn mindenhol becsengetnek, megkezdődik az idei tanév és ezzel együtt a szinte mindennapos korán kelés. Szakemberek állítják, lényegesen jobb teljesítményt nyújtanának a diákok az iskolában, ha az első tanóra reggel kilenckor, vagy annál később kezdődne. Arról, hogy ez mennyire viseli meg a gyerekeket, Fábián Anita, színésznő, Kóbor János, énekes és Dr. Szakács Zoltán, neurológus beszélgettek. A Jóban Rosszban színésznője arra mindig odafigyel, hogy gyermeke nem várja meg este, mire hazaér, és időben lefeküdjön. Dr. Szakács Zoltán elmondta, a korai kelés önmagában nem viseli meg a gyerekeket, nem teljesít rosszabbul a diák, ha reggeli időszakban ír dolgozatot, hiszen az orvos szerint az embernek fél óra elegendő ahhoz, hogy ˝magához térjen˝.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: csajos tartalmak   fábián anita   gyerek   iskola   jóban rosszban   kóbor jános   oktatás

2014. augusztus 28. 14:37Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS