CSAJOS TARTALMAK
Ízületi fájdalmak csökkenthetők a felkapott módszerrel

Sokan szenvednek attól, hogy fáj a térdük, csípőjük. De vajon hogyan gyógyíthatóak ezek a tipikusan kopásos ízületi betegségek?

Dr. Szegheő Péter elmondta, ezeket a fájdalmakat okozhatják veleszületett betegségek, de kialakulhatnak az elhízás miatt is. Megoldás lehet, a pontos diagnózis felállítása után megoldás lehet a mostanában felkapott injekció, melynek elsődleges hatása a fájdalomcsillapítás, illetve bizonyos esetekben a porcokat is javíthatja.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: csajos tartalmak   gyógymód   orvos

2014. augusztus 27. 14:42Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS