CSAJOS TARTALMAK
A férfiak a bennük élő nőt élik ki főzéskor?

Csepregi Éva szerint ez állhat annak hátterében, ha egy férfi gasztroszexuális.A gasztroszexuális urakról, azaz azokról a férfiakról, akik hatalmas szenvedéllyel ügyködnek a konyhában Csepregi Éva, Sági Szilárd és Fásy Ádám beszélgettek. Csepregi Éva szerint minden férfinek ki kell élnie a benne rejlő nőt, ezért ragadnak fakanalat. Sági Szilárd úgy gondolja, aki szeret főzni, és enni, az vélhetően szereti az egyéb élvezeteket is. Fásy Ádám gyerekkora óta tanulja a főzés szakmáját, édasanyjától leste el a folyamatokat. Csepregi Éva fia is besegít a főzésbe, úgyhogy édesanyja szerint jó úton halad.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: csajos tartalmak   csepregi éva   fásy ádám   gasztronómia   sági szilárd

2014. augusztus 27. 14:48Kapcsolódó anyagok
Így készül a vásárok slágere, a langalló
A töki pompos néven is ismert étel a kézműves- és kirakodó vásárok slágere, amely hagyományosan kemencében készül.
tovább
Répcementi gasztrokirándulás
Bánszki Péter, főszakács egy igazán különleges és finom specialitást mutatott be a Bük térségéből.
tovább
Kísérletezzünk fűszerekkel a konyhában
Hogyan lehet variálni az ételeket a megszokottól eltérő fűszernövényekkel?
tovább
Ilyenek az igazi reformkori ételek
Valamint azt is megtudhattuk, hogyan készül az a bizonyos Csáky rostélyos.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS