CSAJOS TARTALMAK
Sarka Kata: a gyerek szépségversenynek nincs lelki hátulütője...

...abban az esetben, ha a szülő tudja kezelni ezt az élethelyzetet. Lenkovics Laura Dél-Amerikában és Dél-Afrikában is nyert már szépségkirálynői koronát. A kislány nemrég példaképével is találkozhatott.

Régi álma vált valóra Lenkovics Laurának, amikor találkozhatott példaképével, Sarka Katával. A 12 éves szépségkirálynőt már 2 és fél évesen is a legszebbek közé választották, mostanra pedig pontosan annyi koronával büszkélkedhet, ahány éves. Sarka Kata nagyon kíváncsian várta, hogy egy sajtótájékoztatón Laura fejére helyezze a koronát. Kata sokat gondolkozott azon, hogy milyen hozadéka lehet annak, ha egy ilyen kislány szépségversenyeken vesz részt. Kata úgy véli, ha a szülők jól tudják kezelni ezt a helyzetet, akkor a gyerekek életére nem hat negatívan a versenyzés. Laura elmondta, nagyon szereti a divatot, az öltözködést, és a jövőben a modellkedés mellett fodrászként szeretne dolgozni.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: csajos tartalmak   sarka kata   szépségkirálynő   szépségverseny

2014. augusztus 27. 14:41Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS