CSAJOS TARTALMAK
Bemutatkozik Alex, a Zsaruk bundás szereplője

A TV2 új doku-reality nemzetközi ügyeket dolgoz fel. A sorozat címszereplő kutyája, Alex egyik produkcióját is bemutatta a Mokkában.

Ökrös Gergely, a TV2 kreatív vezetője és Halász Árpád kutyakiképző beszélgettek a TV2 új doku-reality sorozatáról. A Zsaruk címszereplő kutyája, Alex egy produkcióját is bemutatta a Mokkában. Ökrös Gergely elmondta, hogy a nyáron nem álltak le a csatornák, a Jóban Rosszban sorozatot, az Édes Életet és a telenovella sorozatokat is folyamatosan láthatták a nézők. A Zsaruk című doku-reality szeptember 1-jétől indul a TV2-n, csakúgy, mint a FEM3Café a FEM3-on. Czippán Anett és Berki Krisztián mellett, a magazinműsor másik két műsorvezetőjének kiléte egyelőre titok. Az új műsorban szó lesz a gyereknevelésről, a gasztronómiáról, és a házi praktikákról. Ősszel a Sztárban Sztár is jelentkezik, második évadával, új szereplőkkel, és megújult zsűrivel. A TV2 nem marad vetélkedő nélkül sem, a Bumm! showjában Liptai Claudia és Kasza Tibi várja majd a játékosokat. 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: berki krisztián   cuki   czippán anett   kasza tibi   kutya   liptai claudia   műsor   műsorvezető   produkció   show   zsaruk

2014. augusztus 26. 13:13Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS