CSAJOS TARTALMAK
Vujity Tvrtko Németh Lajost öntené le jeges vízzel

Hujber Feri, Gianni és Kállay-Saunders András élő adásban öntötte le jeges vízzel a Mokka műsorvezetőjét. Vujity Tvrtko Németh Lajost, a pécsi női kosárlabdacsapatot és Bente Angell-Hansent, Norvégia frissen kinevezett ENSZ nagykövetét hívta ki.

Az Ice Bucket Challenge, melynek során jeges vízzel öntik le magukat az emberek, az izomsorvadásos betegségre hívja fel a figyelmet. Hujber Feri elmondta, azért ez a kihívás tárgya, mert a hideg víztől az izom olyan sokkot kap, hogy a nem betegek is átélhetik, mit éreznek az izomsorvadásban szenvedők. Ő maga is kipróbálta a kihívást, és Gianni is túl van már rajta. Kállay-Saunders András ma délután esik át a dolgon, és elmondta, még nem találta ki, kit hívjon ki. Vujity Tvrtko, mielőtt a nyakába zúdult a víz, Pécs női kosárlabdacsapatát, Bente Angell-Hansent, Norvégia frissen kinevezett ENSZ nagykövetét és Németh Lajost hívta ki. Németh Lajos szerinte megérdemli a jeges vizet ezért a nyárért.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: csajos tartalmak   gianni   hajdú péter   hujber ferenc   kállay-saunders andrás   vujity tvrtko

2014. augusztus 25. 11:45Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS