CSAJOS TARTALMAK
Másfél millió forintba kerül a gyermekvállalás?

Egy blog szerint másfél millió forintba kerül egy gyermek érkezése. Arról, hogy mit tartalmaz ez az összeg, a blog szerkesztője, Bognár Tünde beszélt.

Egy blog szerint akik idén vagy tavaly szültek, átlagosan másfél millió forintot költöttek a gyerekvállalásra. A blog szerkesztője, Bognár Tünde elmondta, ebbe az összegbe beletartozik az is, ha a házban átalakításra van szükség. Ezek a költségek, pedig attól függően változnak, hogy az anyuka, milyen intézménybe megy a vizsgálatokra. Bognár Tünde elmondta, van olyan, aki már a teherbeeséshez is nagyobb összeget költ el.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: baba   csajos tartalmak   család   felmérés   költség

2014. augusztus 25. 11:45Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS