CSAJOS TARTALMAK
Bármelyik percben megszülethet Caramel kislánya

Az énekes szerint életének legjobb korszakában érkezik a baba, akit már nagyon várnak.

Caramel és párja Szilvi már nagyon várják közös gyermeküket. Bármelyik pillanatban megérkezhet a csöppség. Az énekes úgy érzi a lehető legjobbkor jön a gyerek, hiszen minden rendeződött az életében, párjával nagyon boldogok és teljes a harmónia. Saját bevallása szerint ilyen kiegyensúlyozott, harmonikus időszak még talán nem is volt az életében. Kicsattan az energiától és tele van inspirációval. Kreatív energiáit új albumának készítésére fordítja, amit októberre várhatnak a rajongók. 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: baba   molnár ferenc caramel   szülés

2014. augusztus 22. 13:50Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS