CSAJOS TARTALMAK
Kasza Tibi hadat üzent a humoristáknak

Az énekes megelégelte, hogy sok humorista az ő és mások testi adottságain viccelődik.

Kasza Tibi egy videó üzenetben osztotta meg gondolatait rajongóival, amely videót már több mint hétszázezren néztek meg közösségi oldalán. Az énekes elmondta, elege lett abból, hogy olyan veleszületett testi adottságok miatt gúnyolják, amiről nem tehet. Elmondta, hogy előreálló állkapcsa miatt kapott már hideget, meleget élete során, de úgy gondolja, hogy 2014-ben már nem szabadna szó nélkül elmenni az ilyesfajta gúnyolódás mellett. A humor ezen forrását el kell utasítani. Ő már döntött, nem a sebészkést választotta, inkább megpróbálta elfogadni saját magát. Ma már boldog, mert úgy érzi, hogy ez sikerült.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: csajos tartalmak   kasza tibi   paródia   videó

2014. augusztus 21. 15:00Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS