CSAJOS TARTALMAK
Csézy különleges dalt írt saját esküvőjére

Az énekesnő egy vadonatúj számmal lepte meg újdonsült férjét a nagy napon.Mezőkövesden házasodott össze Csézy és szerelme, Szabó László. A szertartás nagyon meghittre sikerült, és az ifjú pár azt is elárulta, hogy ehhez nagyban hozzájárult, hogy csak azok az emberek voltak ott, akik igazán fontosak számukra. Csézy saját maga tervezte esküvői ruháját, ráadásul ezen kívül még közel 40 ruha megálmodásában is részt vett, többek között a koszorúslányok és az örömanya ruháját is ő tervezte. Az énekesnő egy vadonatúj dallal is kedveskedett férjének a szertartáson. Elmondták, hogy a nászúttal még várniuk kell, mivel a tervezett úti célon, a Maldív-szigeteken, jelenleg tél van.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: csézy   esküvő   nászút

2014. augusztus 15. 14:35Kapcsolódó anyagok
Shopping királynők - hétköznap 12.40
Műsorajánló - Shopping királynők: hétköznap délutánonként a FEM3-on!
tovább
A nagy házalakítás - hétköznap 23.00
Műsorajánló - A nagy házalakítás: hétköznap esténként a FEM3-on!
tovább
Én is tükörbe nézek - hétköznap 12.05
Műsorajánló - Én is tükörbe nézek: hétköznap délutánonként a FEM3-on!
tovább
Rejtélyes diagnózis - hétköznap 22.00
Műsorajánló - Rejtélyes diagnózis: hétköznap esténként a FEM3-on!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS