CSAJOS TARTALMAK
Abbahagyta a szőrtelenítést Zámbó Krisztián kedvese

Takács Zsuzsi az Aktív kedvéért próbálta ki a legújabb divatot, melynek lényege, hogy a nők hagyják megnőni természetes szőrüket a lábukon.Amerikában a legújabb trend, hogy a nők természetes, szőrös lábukat és hónaljukat nem borotválják, epilálják, gyantázzák le. Hevesi Krisztiána szexuálpszichológus szerint ennek az ősi ösztönök felcsigázása lehet az oka. Zámbó Krisztián kedvese, Zsuzsi egy hétre hagyta abba a szőrtelenítést, de elmondása szerint a végén nem érezte magát nőiesnek és magabiztosnak, ezért azonnal ment szőrteleníteni. Gianni szerint nem kellene megfordítani a nemi szerepeket, szerinte undorító, ha a férfiak csupaszok és a nők szőrösek. A Hip Hop Boyz egykori tagja, Kalocsai Krisztián nem ért egyet, és épp nemrég szánta el magát a végleges szőrtelenítésre.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.


Címkék: aktív riport   gianni   hip hop boyz   szőr   zámbó krisztián

2014. augusztus 11. 15:19Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS