CSAJOS TARTALMAK
Ördög Nóra nyilatkozott Vencel érkezéséről

Nánási Vencel 2014. augusztus 3-án született, 3350 grammal és 57 centivel. Nóri elmondta, kisfia nagyon gyorsan, egy órával a kórházba érkezésen belül megérkezett.

Megszületett Ördög Nóra és Nánási Pál második gyermeke. Nánási Vencel augusztus 3-án jött világra, 3350 grammal és 57 centivel, így magas édesapjára ütött. Nóri elárulta, a szülés nagyon gyorsan lezajlott, egy órával a kórházba érkezés után már kezében tarthatta Vencelt. Első gyermekük, Mici is meglátogatta már kistestvérét. Először csak ránézett, és ment vissza játszani, majd később visszament, és odaadta Vencelnek saját cumisüvegét, és azóta is sokat mosolyog rá, simogatja öccsét.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: baba   nánási pál   ördög nóra   szülés

2014. augusztus 8. 14:59Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS