CSAJOS TARTALMAK
Cinthya Dictator kipróbálná a fétis-tanfolyamot

A fiatal fotóművész habár már régóta együtt él kedvesével, még mindig nem mer ruha nélkül mutatkozni Viktor előtt.

Pirner Alma, rúdtánc világbajnok mindig is segíteni próbálta a nőket, hogy tökéletesíthessék a csábítás tudományát. Nemrég egy fétis-tanfolyammal rukkolt elő. A hat hetes oktatás alatt mindenki megismerheti a saját határait, és elsajátíthatja a különböző eszközök használatát is. Alma állítása szerint Cinthya Dictatornak is tudna újat mutatni. Cinthya szerint mindenkinek lenne még mit tanulnia, így ő is kipróbálná Alma tanfolyamát. Ő magát visszafogottnak és szégyenlősnek tartja, holott művészként jelentek már meg róla provokatív alkotások is.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: cinthya dictator   csajos tartalmak   erotika   mokka   pirner alma

2014. augusztus 5. 13:58Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS