CSAJOS TARTALMAK
Horváth Éva szerint a szépség szubjektív

Megkezdték a felkészülést a nagyszabású balatoni szépségverseny döntősei. A lányokat profi szakemberek vezetik be a szakma rejtelmeibe, köztük az egykori szépségkirálynő, Horváth Éva.

Megkezdődött a felkészülési időszak azoknak a lányoknak, akik közül egyet a Balaton legszebbjének fog megválasztani a zsűri az augusztusi versenyen. A lányokat profik segítik a nehéz táborban, ahol többek között a produkció koreográfiájának betanulására is sor került. Horváth Éva, egykori szépségkirálynő a verseny fő koordinátora, így napi kapcsolatban áll a tizenhat döntőssel. Éva szerint a mai kornak nincs szépségideálja, esélye annak lesz, aki a legjobb formáját tudja hozni a verseny estéjén. Az pedig, hogy ki lesz a legszebb, a zsűri szubjektív véleményén fog múlni. A táborban Polgár Krisztina, modell is segíti a lányokat, aki nagyon élvezi a feladatait. A fiatal anyuka elárulta, már tervezi második gyermekét, de egyelőre aktuális feladataira koncentrál.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.


Címkék: aktív riport   horváth éva   polgár kriszta   szépségverseny

2014. július 18. 16:10Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS