CSAJOS TARTALMAK
Erdei Zsolt végre a karjába vehette kislányát

Májusban, a vártnál három hónappal korábban érkezett meg az egykori sportoló kislánya. Erdei Zsolt és párja akkori félelmeikről vallottak a nézőknek.

Erdei Zsolt és szerelme nehéz időszakon vannak túl, hiszen kislányuk három hónappal korábban jött világra. A szülők augusztusban hazavihetik gyermeküket, de a kezdeti időszak nagyon megviselte őket. Zsolt elmondta, a kisbabára vetett legelső pillantás megviselte, hiszen kislánya akkor mindössze 900 grammosan feküdt az inkubátorban. A sportoló párja, Réka eleinte magát okolta a történtekért, és nem tudta, hogyan viszonyuljon babájához. A kislány szerencsére egyre jobban van, és apjától örökölt akaratereje már most felfedezhető a kicsiben. Erdei Zsolt már karjában tarthatja a kicsit, akit napról-napra jobban szeret.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.


Címkék: aktív riport   baba   erdei zsolt

2014. július 17. 15:17Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS