CSAJOS TARTALMAK
Összeálltak a Jóban Rosszban színésznői

A Jóban Rosszban színésznői a sorozaton kívül is nagyon jó kapcsolatban vannak, ezúttal közös darabban lépnek színpadra Velencén.

Bálizs Anett, Juhász Adrienn, Kondákor Zsófia, és Végh Judit közös darabban szerepelnek. Mivel a négy színésznő észrevette, hogy a forgatások alatt nagyon jól el tudnak beszélgetni, úgy döntöttek közös produkcióba kellene kezdeniük. A közelgő színdarab próbáin is rengeteget nevettek, és bíznak abban, hogy ismerik egymást annyira, ha valamelyikük elrontja a szöveget, a másik "visszavezeti" a jó útra. Nem hiába tartanak attól, hogy tévesztenek, hiszen a darab begyakorlására mindössze pár hét állt rendelkezésükre.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.


Címkék: aktív_vágatlan   bálizs anett   jóban rosszban   juhász adrienn   kondákor zsófia   végh judit

2014. július 16. 15:55Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS