CSAJOS TARTALMAK
Mihalik Enikő úgy érzi, megtalálta az igazit

Mihalik Enikő úgy érzi, megtalálta azt, akivel majd az egész életét leélheti. A modell már a családjának is bemutatta focista szerelmét, Mathiast.Mihalik Enikő, szupermodell ezúttal Éder Krisztián kamerája előtt pózolt. Enikő szerint Krisztián profi módon dolgozott, hiszen instruálta őt, miközben meghagyta a lány szabadságát is. A modelltől távol állnak a tipikus pózok, sokkal inkább szeret mozogni fotózás közben, és hagyja, hogy a fotós ebből a mozgásból kapjon el pillanatokat. Enikő ezúttal beszélt párkapcsolatáról. A modell elárulta, Mathias az, aki mellett el tudja képzelni életét. A dán focistát már a családjának is bemutatta, akiknek jóváhagyását a szerelmespár azonnal megkapta.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.


Címkék: aktív riport   éder krisztián   fotózás   mihalik enikő

2014. július 15. 15:51Kapcsolódó anyagok
Gombos Edina és Tolvai Reni is kipróbálták az új őrületet
Külföldről indult az a mozgalom, aminek lényege, hogy a kerítéseket kreatív dekorációkkal, formákkal színesítik. A játékos megoldásnak Gombos Edina és Tolvai Reni is utánajárt.
tovább
Lola három hét után összeköltözött szerelmével
Lola megmutatta zenész szerelmét, akivel olyan hamar egy hullámhosszra kerültek, hogy már közös számon dolgoznak.
tovább
Zimány Linda után újabb magyar szépség Las Vegasban
Zimány Linda tavalyi, sikeres szereplése után, Bordi Regina is kipróbálta magát a rangos szépségversenyen, Las Vegasban.
tovább
Szulák Andrea szorongott a babavárás közben
Sztáranyukák beszélnek a kései gyerekvállalás kockázatairól, és saját félelmeikről.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS