CSAJOS TARTALMAK
LL Junior párja helyett is bulizik

A nőknek és a férfiaknak is szüksége van arra, hogy néha párjuk nélkül, barátaikkal töltsenek el egy-egy görbe estét. Ez természetesen sokaknál komoly konfliktusforrást jelent.

A riport vágatlan verzióját – számos más exkluzív felvétel mellett – megtalálod az Aktív Extra vágatlan csatornánkban.

Sok szerelmespárnál veszekedésbe torkollik, ha a pár egyik tagja szerelme nélkül szeretné eltölteni az estét. Árpa Attila szerint nincs azzal gond, ha a pár külön tölt egy-egy estét, hiszen a nők és a férfiak is máshogy beszélgetnek bizonyos témákról akkor, ha párjuk is ott ül mellettük. Feleségével, Szabinával szerencsére sosem jelentett problémát ez köztük, mindketten el szoktak menni egymás nélkül bulizni. Ez náluk bizalom kérdése. LL Junior párja kicsit nehezebben viseli szerelme görbe estéit, náluk abból van feszültség, ha az énekes "kimenője" kicsit hosszabbra nyúlik. Berki Krisztián legénybúcsújának terveiről beszélt, amit reményei szerint kellőképpen ki tud majd élvezni. Ezzel kapcsolatban szerelme, Pamela nem túl nyugodt, hiszen nem tud teljesen megbízni a férfiben. 

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.


Címkék: aktív riport   árpa attila   berki krisztián   csajos tartalmak   hódi pamela   ll junior

2014. július 11. 14:28Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS