CSAJOS TARTALMAK
Szulák Andrea szorongott a babavárás közben

Sztáranyukák beszélnek a kései gyerekvállalás kockázatairól, és saját félelmeikről.Egyre gyakoribb, hogy a karrierépítés és a megfelelő partner megtalálása miatt a gyerekvállalás időpontja is kitolódik. A kérdés, hogy mekkora kockázattal jár az anya kései szülése. Az orvosok szerint  általánossá vált az, hogy a második gyereket már negyvenhez közel hozzák világra. Szulák Andrea is azok közé tartozik, akik későn vállaltak gyereket, és elmondása alapján tartott is az esetleges komplikációktól, amely kétségeit orvosa oszlatta el. Endrei Judit kései gyerekvállalásában a partner megtalálása játszott szerepet, míg Völgyesi Gabriella számára az az időszak volt nehéz, amikor kiderült, fennáll a lehetősége annak, hogy gyermeke Down-kóros lesz. Az énekes az Aktívban beszélt arról, hogyan sikerült túljutnia ezen az időszakon.

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.


Címkék: aktív riport   gyerekvállalás   magánnyomozók   szulák andrea   terhesség

2014. július 8. 17:21Kapcsolódó anyagok
Luxusbuszban alszik Berki Krisztián
Aktív Extra - 2014.04.13. - 2. rész
tovább
Újra nyit Az ének iskolája - Aktív Extra 2013.12.15. 2. rész
Az Aktív Extra tartalmából:  Varga Viktor romantikus lánykérése / Kozso barátnője átváltozott / Pezsgőzés a ...
tovább
Nem fogadja el szerelme halálát Szulák Andrea
Tragikus autóbalesetben vesztette életét Szulák Andrea első szerelme. A színésznő a mai napig nem akarja elfogadni a történteket.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS