CSAJOS TARTALMAK
Horváth Éva elárulja bomba alakjának titkát

A modell szerint heti 3-4 edzés már óriási változást eredményezhet.Egy angol napilap felmérése szerint, a férfiakat még mindig a feszes, kerekded formák hozzák lázba igazán. Nem beszélve arról, hogy a férfiaknál a fenék és a csípő mérete, alakja, formája szimbolizálhatja a nő termékenységét is. Külföldről több popsi-idolt is ismerünk, ilyen például Jennifer Lopez és Kim Kardashian is. A Mokka vendégei a témában Horváth Éva és személyi edzője, Berkes László voltak. Ha szerencsénk van, alapból jó adottságokkal születünk, de ha nem, akkor kemény edzéssel is lehet szép, kerek idomunk és kitartó edzéssel a farizom változtatható – fejtette ki Horváth Éva és Berkes László. A modell szerint, ami nehezebb ügy, az a kockás hasizom. Ezt neki sem sikerült elérni, viszont úgy gondolja, ha az ember hetente 3-4 alkalommal eljár edzeni, az már óriási változást eredményezhet. Továbbá Horváth Éva kifejtette, hogy kétséges, hogy hosszútávon mennyire kifizetődő, ha valaki edzés helyett a kemikáliákat részesíti előnyben.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: edzés   fogyás   horváth éva   modell

2014. július 8. 10:34Kapcsolódó anyagok
Hogyan mozoghatunk sokat nyaralás közben is?
A kangoo tetőtől talpig átmozgat, formál, és rendkívül edzetté tesz.
tovább
Daniella újabb érdekes sportágat próbált ki
Amint azt az oktatójától megtudta, nem csak a harci-, önvédelmi készségek fokozása céljából, hanem feszültség-levezetésként is remek sport a fitbox.
tovább
Daniella is olykor elcsábul a szigorú diétája alatt
A fogyni vágyó menyasszony szívesen válaszol a rajongók kérdéseire, így tett ezúttal is.
tovább
Daniella párjával mérte össze tudását
A fogyni vágyó menyasszony ezúttal az uszodában teljesítette edzésadagját.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS