CSAJOS TARTALMAK
Tatár Csilla a természetes szépség híve

A Mokka csinos műsorvezetője örül, hogy a Fehérvár Szépe szépségversenyre csupa egészségesen csinos lány jelentkezett.

Fehérvár legszebb hölgyei a Mokkában! Idén 12. alkalommal rendezik meg a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségversenyt. A Mokka vendégei Elekes András, a Fejér Megyei Hírlap lapigazgatója-főszerkesztője valamint Óber László, a Fehérvár Szépe szépségverseny védjegytulajdonosa, és persze a lányok voltak. A szervezők elárulták, 54 jelentkezőből választották ki a döntőbe került szépségeket, a döntő pedig augusztus 23-án lesz majd. Egyébként ez a verseny Magyarország talán legnagyobb lokális szépségversenyévé vált az elmúlt években. Nemcsak a szépséget, hanem a harmóniát is keresik a versenyen, továbbá szép, intelligens, kedves és tehetséges lányokat várnak. Annyiban is eltérnek más szépségversenyektől, hogy náluk nem a klasszikus ruhabemutató, hanem egy show lesz látható, a közel két órás rendezvény végén pedig kiderül, hogy ki lesz idén a legszebb.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: székesfehérvár   szépség   szépségverseny   tatár csilla

2014. július 4. 15:05Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS